Köpvillkor

Moms

Alla våra priser är angivna inklusive moms.

Leverans

Vi skickar dina varor normalt inom 1-2 arbetsdagar. I annat fall meddelar vi dig om detta. I regel har du ditt paket redan dagen efter du beställt om din order är lagd innan 16.00.

Fraktkostnad

Vi erbjuder alltid fri frakt inom Sverige, oavsett storleken på din order. För närvarande sker ingen leverans utanför Sverige.

Byten och returer

Vi ser inget köp som avslutat förrän du har sett och godkänt varan. Du har full ångerrätt i 30 dagar efter att du mottagit varan. Du kan självklart byta eller returnera dina varor om du inte är nöjd med din beställning. Vill du inte byta mot ny vara får du givetvis pengarna tillbaka, det enda villkoret är att varorna inte är använda och att de returneras i sitt orginalemballage. Vid byte av en vara står köparen själv för returfrakten men utskick av nya produkter betalar vi.

Vid retur skicka ett mail till vår kundservice på kundservice@kummerband.se med information om din order så får du ett returnummer som ska anges på ditt returpaket tillsammans med en returadress. Skicka inga returer utan att först ha varit i kontakt med oss och fått ett returnummer.

Vid eventuell tvist vänder du dig till Allmänna Reklamationsnämnden. kummerband.se följer nämndens rekommendationer.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda
avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna
nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av
ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Reklamationer

Om din vara eller ditt paket är skadat eller trasigt vid leverans görs en reklamation. Ta kontakt med oss genom att skicka ett mail till kundservice@kummerband.se så ersätter vi dina varor så snart som möjligt.

Sekretess och säkerhet

Vi på kummerband.se garanterar din trygghet när du handlar via internet. Våra betalningar hanteras av det svenska bolaget Payson AB. All information gällande betalning via kredit- eller betalkort skickas via krypterad uppkoppling. Varken personuppgifter, betalningsuppgifter eller e-postadress lämnas ut till tredje part.

Betalning

Vi tar i dagsläget emot kortbetalningar med Visa och Mastercard. Du kan också betala mot 10-dagars faktura till en extra avgift om 29 kr. Dessa betalningar sker genom Payson AB. Det finns också möjlighet att betala din order via bankgiro eller via överföring till bankkonto. Vid betalning till bankgiro eller till bankkonto så anger du ditt ordernummer som referens, så snart din betalning har mottagits skickar vi dina varor.

Om Paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet Paysonfaktura i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB.

Kontakt

Du kommer enklast i kontakt med oss genom att fylla i kontaktformuläret under menyalternativet Kontakta oss eller maila till kundservice@kummerband.se.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *